Fri. Apr 19, 2024
ћирилица /латиница

Инфо-сесија о пројекту “Дијаспора Инвест” 28. марта у Општини Источна Илиџа

Извор: Филтер

USAID пројекат “Дијаспора Инвест” у сарадњи са Општином Источна Илиџа организује инфо-сесију у оквиру које ћемо представити Локални инвестициони фонд.

” Фонд  је настао повезивањем средстава наше локалне заједнице и USAID фонда. Ова сарадња је потврда транспарентног и одговорног управљања средствима за нашу заједницу, а истовремено је и први примјер добре праксе фокуса према инвестицијама повезаним са нашом дијаспором”, саопштили су из Општинске управе Источна Илиџа.

Локални фонд ће суфинансирати компаније које нису старије од 3 године (д.о.о., д.д.), које имају доказиву пословну везу (сувласништво или нека форма бизнис партнерства) са дијаспором или људима који су се вратили у земљу у посљедњих 5 година.

Апликацији се може приступити на grant.diasporainvest.ba.

Како се наводи у саопштењу, Позив је отворен током цијеле године, а ова инфо-сесија је прилика да сазнате све о процедурама и правилима везаним за приступ средствима.

Инфо сесија ће се одржати 28. марта са почетком у 11.00 часова у просторијама општине Источна Илиџа.

©citajfilter.com 2019-2023 * Оснивач и издавач: Centar media d.o.o. * Главни и одговорни уредник: Мира Костовић * Контакт: citajfilter@gmail.com