Sun. Apr 14, 2024
ћирилица /latinica

“Infoteh Jahorina” od 20. do 22. marta

Izvor: Srna

Međunarodni naučno-stručni simpozijum “Infoteh Jahorina 2024” biće otvoren u srijedu, 20. marta, na Jahorini, u organizaciji Elektrotehničkog fakulteta Univerziteta u Istočnom Sarajevu.

Ovogodišnji, 24. simpozijum, biće organizovan u hibridnoj formi, jer će dio programskih sadržaja biti na Jahorini, dok će dio biti u virtuelnoj formi putem onlajn prezentacija radova i predavanja po pozivu.

Svečana ceremonija otvaranja simpozijuma biće u 11.00 časova u hotelu “Rajska dolina”.

Međunarodni simpozijum “Infoteh Jahorina” okuplja stručnjake, naučnike, inženjere, istraživače i studente iz oblasti informacionih tehnologija i njihove primjene u oblasti sistema upravljanja, komunikacionih sistema, proizvodnih i elektronskih sistema, elektroenergetike i drugih oblasti elektrotehnike i računarstva.

Prvi “Infoteh Jahorina” održan je 2001. godine, nakon čega privlači značajan broj učesnika uglavnom iz regiona zapadnog Balkana i održava dobar kvalitet i broj prijavljenih i prezentovanih radova.

Simpozijum će trajati do 22. marta.

©citajfilter.com 2019-2023 * Osnivač i izdavač: Centar media d.o.o. * Glavni i odgovorni urednik: Mira Kostović * Kontakt: citajfilter@gmail.com