Fri. Apr 19, 2024
ћирилица /латиница

“Инфотех Јахорина” од 20. до 22. марта

Извор: Срна

Међународни научно-стручни симпозијум “Инфотех Јахорина 2024” биће отворен у сриједу, 20. марта, на Јахорини, у организацији Електротехничког факултета Универзитета у Источном Сарајеву.

Овогодишњи, 24. симпозијум, биће организован у хибридној форми, јер ће дио програмских садржаја бити на Јахорини, док ће дио бити у виртуелној форми путем онлајн презентација радова и предавања по позиву.

Свечана церемонија отварања симпозијума биће у 11.00 часова у хотелу “Рајска долина”.

Међународни симпозијум “Инфотех Јахорина” окупља стручњаке, научнике, инжењере, истраживаче и студенте из области информационих технологија и њихове примјене у области система управљања, комуникационих система, производних и електронских система, електроенергетике и других области електротехнике и рачунарства.

Први “Инфотех Јахорина” одржан је 2001. године, након чега привлачи значајан број учесника углавном из региона западног Балкана и одржава добар квалитет и број пријављених и презентованих радова.

Симпозијум ће трајати до 22. марта.

©citajfilter.com 2019-2023 * Оснивач и издавач: Centar media d.o.o. * Главни и одговорни уредник: Мира Костовић * Контакт: citajfilter@gmail.com