Sat. Apr 13, 2024
ћирилица /латиница

Захвалница др Сњежани Кешељ од Српске академије наука и умјетности

Извор: Филтер

Др Сњежана Kешељ, специјалиста интерне медицине-супспецијалиста кардиологије у Болници “Србија” добила је захвалницу Српске академије наука и умјетности – Одбора за кардиоваскуларну патологију за изузетан допринос у раду Одбора поводом прославе 41. године њеног рада.

“Највећи ниво науке и умјетности је представљено институцијом академије наука и умјетности. Kада добијете једно овакво признање видите да неко препознаје ваш рад и труд и даје вам додатну мотивацију и жељу”, рекла је др Kешељ.

Она је истакла да осјећа велико поштовање према професорима који су велики хуманисти и научници и који су јој омогућили да се бави професијом коју воли и што жели да што више зна и пружи својим пацијентима. 

„Сан сваког доктора је да ради у болницима и клиникама које су повезане са највећим научним институцијама. Сматрам да је веза између болнице и академије мјера сваког успјеха и напретка у нашој професији у погледу превенције, примарне и секундарне дијагностике и лијечењу пацијената. Ми смо срећни људи ако имамо остварену ту везу и комуникацију“, нагласила је др Kешељ.

Супспецијализацију је завршила у Београду и како она каже, континуитет сарадње је настављен.

“Остварили смо сарадњу кроз симпозијуме, конгресе, семинаре, гдје се  срећемо и размјењујемо мишљења. Ми смо увијек отворени у погледу дијагностике, третмана, најновијих метода лијечења да се обратимо једни другима и дајемо савјете”, поручила је др Кешељ.

„Имала сам своје жеље  у професији које сам могла да остварим и захваљући Болници „Србија“. Захвалницу која је мени уручена сматрам и захвалницом и признањем за Болницу. Здравље је највеће богаство сваког човјека и друштва“,  закључила је др Kешељ.

©citajfilter.com 2019-2023 * Оснивач и издавач: Centar media d.o.o. * Главни и одговорни уредник: Мира Костовић * Контакт: citajfilter@gmail.com