Fri. Apr 12, 2024
ћирилица /латиница

У Хан Пијеску хуманитарни турнир за Милоша Божовића

Извор: Срна

У Хан Пијеску ће од четвртка, 15. фебруара, до суботе, 17. фебруара, бити одржан хуманитарни турнир у баскету /три пута три/, одбојци и стоном тенису на коме ће бити прикупљена донаторска средства за помоћ у наставку лијечења младог фудбалера Милоша Божовића из Источног Сарајева, рекао је организатор турнира Петар Јокић.

Он је навео да се за баскет на овом турниру пријавило осам екипа, за одбојку шест, те да је турнир у стоном тенису отвореног типа, што значи да до самог почетка неће бити познат број учесника.

Јокић, истиче да се очекује велики број посјетилаца овим спортским такмичењима, на којима ће резултат бити у другом плану, а прикупљање средстава за Божовића у првом, уплаћивањем улазнице и котизације за учеснике, према вољи и могућности посјетилаца.

Турнир ће бити одржан у вечерњим терминима у Спортској дворани Центра за омладину и спорт “Поглед”.

Јокић је подсјетио да је у Хан Пијеску сличан турнир за Божовића био организован и прошле године, на коме је учестовао мали број екипа, али је одзив грађана овој акцији био велики.

За наставак лијечења у Москви Милоша Божовића, голмана јуниорске екипе Фудбалског клуба “Славија”, тешко повријеђеног на утакмици 2014. године, потребно је 200.000 евра.

©citajfilter.com 2019-2023 * Оснивач и издавач: Centar media d.o.o. * Главни и одговорни уредник: Мира Костовић * Контакт: citajfilter@gmail.com