Fri. Apr 12, 2024
ћирилица /латиница

Потврђена оптужница против мушкарца због насиља у породици

Извор: Срна

Основни суд на Сокоцу потврдио је оптужницу против мушкарца чији су иницијали С.С. јер је пријетио супрузи да ће је убити из пушке, говорио јој погрдне ријечи и вукао је за косу.

Оптужницом се С.С ставља на терет да је 21. октобра 2021. године у породичној кући у Београдској улици у општина Источно Ново Сарајево, примјеном насиља, пријетњом, дрским и безобзирним понашањем угрозио спокојство, тјелесни интегритет и душевно здравље своје супруге Н.С.

Оптужени је у спаваћој соби неовлаштено држао полуаутоматску пушку са осам метака у спремнику, као и 38 метака калибра 7,62 милиметра, саопштено је из Окружног јавног тужилаштва у Источном Сарајеву.

Окружно јавно тужилаштво у Источном Сарајеву је, након спроведене истраге, 29. јануара подигло оптужницу против С.С. због кривичних дјела насиље у породици или породичној заједници и недозвољена производња и промет оружја или експлозивних материја.

©citajfilter.com 2019-2023 * Оснивач и издавач: Centar media d.o.o. * Главни и одговорни уредник: Мира Костовић * Контакт: citajfilter@gmail.com