Fri. Apr 19, 2024
ћирилица /латиница

На кошаркашкој утакмици прикупљено 3.420 КМ за Тодоровиће

Извор: Срна

На хуманитарној утакмици између Кошаркашких клубова “Јахорина” са Пала и “Рогатице” прикупљено је 3.420 КМ за помоћ породици Тодоровић, којима је недавно у пожару изгорјела кућа.

Кошаркашки клуб “Јахорина” и Православно хуманитарно удружење “Свети Сава” са Пала покренули су ову хуманитарну акцију и приход са синоћње утакмице намијењен је породици Тодоровић.

-Сви заједно смо однијели велику побједу сакупивши 3.420 КМ за помоћ породици Тодоровић из Ћемановића. Ми настављамо ка циљу, пласману у Премијер лигу БиХ, а истовремено се трудимо да будемо друштвено одговорни и хумани – навели су из Кошаркашког клуба “Јахорина” на свом “Инстаграм” профилу.

У утакмици која је одиграна у Спортско-пословном центру “Пеки”, екипа “Јахорине” савладала је “Рогатицу” резултатом 71:51.

У мјесту Ћемановићи у општини Пале у четвртак, 22. фебруара, изгорјела је кућа породице Тодоровић у којој је живио Бојан са двоје малољетне дјеце и мајком.

©citajfilter.com 2019-2023 * Оснивач и издавач: Centar media d.o.o. * Главни и одговорни уредник: Мира Костовић * Контакт: citajfilter@gmail.com