Fri. Apr 12, 2024
ћирилица /латиница

Данас хуманитарна ски-трка за Магдалену Влашки

Извор: Срна

Олимпијски центар “Јахорина”, у оквиру обиљежавања 40 година од одржавања Зимских олимпијских игара /ЗОИ/ у Сарајеву, организује данас хуманитарну ски-трку, а средства прикупљена од котизација намијењена су за лијечење Магдалене Влашки из Трнова.

Право учешћа имају све одрасле особе које дијеле љубав према скијању и желе подржати хуманитарни циљ, саопштено је из Олимпијског центра “Јахорина”.

Осим скијања за хуманитарну сврху, обезбијеђене су и поклон мајице са симболима у част 40 година од Олимпијаде за све учеснике, као знак захвалности за подршку.

Ова посебна манифестација биће одржана на стази Пољице од 13.00 часова.

Прије хуманитарне трке у 12.00 часова биће одржана Дјечија олимпијада и осликавање лица.

Деветогодишња Магдалена Влашки из Трнова болује од малигне болести.

Универзитетски клинички центар Републике Српске у Бањалуци предложио је лијечење дјевојчице у Турској, након што су исцрпљене све могућности лијечења у Србији.

Из Фонда солидарности за дијагностику и лијечење обољења стања и повреда дјеце у иностранству раније је саопштено да су уплатили 35.500 евра за лијечење Магдалене Влашки у Турској. 

©citajfilter.com 2019-2023 * Оснивач и издавач: Centar media d.o.o. * Главни и одговорни уредник: Мира Костовић * Контакт: citajfilter@gmail.com