Fri. Apr 12, 2024
ћирилица /латиница

Бесплатна чланарина у спортским клубовима за дјецу из вишечланих породица

Извор: Срна

Дјеца из вишечланих породица са подручја општине Пале уживаће бесплатну чланарину у 14 спортских клубова који тренирају у Спортској дворани “Пеки”.

Уговор о бесплатној чланарини потписали су предсједник Удружења “Пале четири плус” Жељко Нинковић и директор Културно-спортског центра Пале Славка Брезо, која је истакла да су вишечлане породице од великог значаја за општину Пале, али и од виталног и националног интереса за Републику Српску.

Она је захвалила свим клубовима што су се одазвали, те апеловала и на друге субјекте на подручју Пала да изађу у сусрет и подрже вишечлане породице.

Нинковић је новинарима изјавио да је уговор потписан на 12 мјесеци, те изразио наду да ће оваква сарадња бити настављена.

Предсједник Џудо клуба “Рајко Кушић” Његош Пољаковић рекао је је овим потписивањем уговора на формалан начин озваничено оно што спортска удружења на подручју Пала већ дуго раде, а то је да поможу вишечланим породицама кроз бесплатне чланарине, помоћ у организацији такмичарских такса, одласка на путовања и свим активностима које захтијевају материјалне издатке.

Предсједник Карате клуба “Романија” Пале Момир Поповић рекао је да су дјеца из вишечланих породица и раније имала привилегију код њих – друго дијете из исте породице плаћа 50 одсто од чланарине, која кошта 40 КМ, а треће и наредно вјежбају бесплатно.

©citajfilter.com 2019-2023 * Оснивач и издавач: Centar media d.o.o. * Главни и одговорни уредник: Мира Костовић * Контакт: citajfilter@gmail.com