Thu. Feb 22, 2024
ћирилица /латиница

Мобилном апликацијом до једноставније комуникације грађана и локалне управе

Извор: Филтер

Из Општине Источно Ново Сарајево позвају грађане да користе мобилну апликацију “Е-грађанин” /Ecitizen/ која им омогућава да брже и једноставније ступе у контакт са представницима локалне власти.


Путем апилкације можезе послати жалбе или упите локалној управи, а у од 48 часова добићете одговор.

“Мобилна апликација ће и обавјештавати јавност у непредвиђеним и ванредним ситуацијама, попут прекида услуга и сервисних информација”, саопштено је из Општинске управе.

Путем апликације активни су и модули за комуникацију грађана са изабраним представницима локалне власти, те за јавне расправе, припрему сједница скупштине и слично.

На платформу је могућа пријава анонимног или регистрованог корисника.

Мобилна апликација прилагођена је за андроид и iOS, а може се преузети путем “Гугл плеја” и “Ап стора” /Google play, App store/.

Ово софтверско рјешење доступно је и као онлајн платформа на адреси /www.ecitizen.ba/, а може се приступити и преко званичне странице општине Источно Ново Сарајево кликом на /ecitizen.ba/istocno_novo_sarajevo/home/.

©citajfilter.com 2019-2023 * Оснивач и издавач: Centar media d.o.o. * Главни и одговорни уредник: Мира Костовић * Контакт: citajfilter@gmail.com