Fri. Feb 23, 2024
ћирилица /латиница

Златници за три бебе рођене на Дан Републике у Источном Сарајеву

Фото: ЈЗУ Болница "Србија"

Извор: Филтер

У име предсједника Републике Српске Милорада Додика, директор Болнице “Србија” Небојша Шешлија уручио је златнике за три бебе рођене у Болници 9. јануара.

Предсједник Републике Српске Милорад Додик поводом обиљежавања Дана Републике Српске даровао је златником бебе рођене на 9. јануар и честитао поносним родитељима који су добили нове чланове породице. Додик је поручио да је с радошћу примио ове лијепе вијести, и изразио наду да ћемо заједно свједочити све већем броју рођене дјеце у Српској.

Директор Болнице “Србија” Небојша Шешлија изразио је захвалност предсједнику Републике Српске Милораду Додику на дивном гесту даривања беба рођених на Дан Републике Српске.

“Част ми је што у име предсједника Додика имам прилику да дарујем два дјечака и дјевојчицу рођене 9. јануара у нашем породилишту. Честитам срећним родитељима, а бебама желим добро здравље и срећу”, истакао је Шешлија.

Фото: ЈЗУ Болница “Србија”
©citajfilter.com 2019-2023 * Оснивач и издавач: Centar media d.o.o. * Главни и одговорни уредник: Мира Костовић * Контакт: citajfilter@gmail.com