Mon. Jul 22, 2024
ћирилица /latinica

U Palama održane sjednice Glavnog odbora i Predsjedništva DEMOS-a

Izvor: Srna

Predsjednik DEMOS-a Nedeljko Čubrilović rekao je da poslije pet godina prisustva na političkoj sceni Republike Srpske i BiH danas održavaju sjednicu Glavnog odbora stranke kako bi napravili presjek ukupnog rada, koji će biti više u funkciji priprema za sljedeću izbornu godinu.

Čubrilović je rekao da su u ovoj stranci zadovoljni dosadašnjim postignutim rezultatima i na lokalnim i na parlamentarnim izborima.

“Postali smo u većini lokalnih zajednica dio gradskih skupština preko odbornika, a na nivou Republike Srpske i na nivou BiH parlamentarna stranka koja se uvažava i dio je vlasti i u Srpskoj i u BiH”, izjavio je Čubrilović novinarima.

Prije sjednice Glavnog odbora DEMOS-a na Palama, Čubrilović je naveo da će formirati određene komisije, pododbore koji će se baviti užim dijelom posla po segmentima i svemu onome što građane interesuje.

Čubrilović ističe da je DEMOS politička opcija umjerene orijentacije, a da je njihov rezultat “mjera normalnosti” u BiH i Republici Srpskoj, pa vjeruje da će iduća godina to i pokazati.

Predsjednik Regionalnog odbora DEMOS-a Aco Stanišić rekao je da se danas navršava pet godina postojanja ove stranke i u skladu s narednom izbornom godinom vrše analize rada opštinskih i regionalnih odbora, te stanje ekonomije i svega onoga što je potrebno po regijama i stanovništvu.

“Nadamo se da ćemo i u narednom periodu biti na fonu sa našim stanovnicima. U prioritetu biće naše stanovništvo i porodica. Nadam da ćemo i iduće godine ostvariti dobre rezultate”, istakao je Stanišić.

Na Palama se danas u punom sastavu održavaju sjednice Glavnog odbor i Predsjedništva stranke.

©citajfilter.com 2019-2023 * Osnivač i izdavač: Centar media d.o.o. * Glavni i odgovorni urednik: Mira Kostović * Kontakt: citajfilter@gmail.com