Mon. Jul 15, 2024
ћирилица /латиница

У наставку акције „Коде“ у Источном Сарајеву ухапшена још три лица

Извор: Филтер

Полицијски службеници Полицијске управе Источно Сарајево у сарадњи са Управом за организовани и тешки криминалитет МУП-а Републике Српске и ЕУРОПОЛ-ом, ухапсили су данас три лица на подручју града Источно Сарајево због постојања основа сумње да су починили кривична дјела неовлаштена производња и промет опојних дрога и недозвољена производња и промет опојних дрога.

-Хапшење је извршено под надзором Окружног јавног тужилаштва Источно Сарајево,у оквиру наставка оперативне акције “Коде”- саопштено је из Полицијске управе Источно Сарајево.

Ухапшена су лица иницијала Г.Г., М.М. и Н.С. из Источно Сарајева, а на основу наредбе Окружног суда у Источном Сарајеву извршени су претреси кућа, станова, помоћних објеката, пословних простора и возила, која користе осумњичена лица.

Како се наводи у саопштењу, приликом претреса пронађени су и привремено одузети предмети који могу послужити као доказ у даљем кривичном поступку.

©citajfilter.com 2019-2023 * Оснивач и издавач: Centar media d.o.o. * Главни и одговорни уредник: Мира Костовић * Контакт: citajfilter@gmail.com