Fri. Jul 19, 2024
ћирилица /латиница

Омладинска задруга “Партнерство” обезбиједила пакетиће за најмлађе

Извор: Филтер

Поводом обиљежавања пете годишњице оснивања Омладинске задруге “Партнерство”, а у склопу новогодишњих празника, одлучили су да обрадују најмлађе суграђане.

Пакетиће је добило око 100 предшколаца који су уписани у три основне школе на подручју општине Источна Илиџа.

“Протеклих година смо пред новогодишње празнике увијек имали активности у виду разних награда. Ове године смо одлучили да видимо весела и срећна лица наших малишана и да им уједно пожелимо срећан почетак школске године”, саопштено је из ОЗ Партнерство.

Од оснивања омладинска задруга је имала више од 2.000 чланова. Свакодневно њиховим посредством студенти а и незапослена лица до 35 година имају прилику да зараде дневницу и тако допринесу свом кућном буџету.

“У просјеку буде ангажовано од 30 до 50 особа сваки дан. Радимо са више од 100 различитих послодаваца, приватних компанија на подручју цијелог града Источно Сарајево, који са задовољством користе наше услуге већ пет година”, појашњавају из Омладинске задруге Партнерство.

Да бисте постали њихов члан, потребна вам је добра воља и спремност за рад.

©citajfilter.com 2019-2023 * Оснивач и издавач: Centar media d.o.o. * Главни и одговорни уредник: Мира Костовић * Контакт: citajfilter@gmail.com