Mon. Jul 15, 2024
ћирилица /латиница

Код пореских инспектора пронађена већа количина новца и документација

Извор: Глас Српске

У претресу у оквиру полицијске акције “Афродита”, током које су ухапшена три пореска инспектора, пронађена је и одузета већа количина новца, мобилни телефони, пословна документација и други предмети који ће послужити у даљој истрази, саопштено је из Министарства унутрашњих послова Републике Српске.

Инспектори Пореске управе Републике Српске Игор Граховац, Драгослав Тубић и Снежана Драгичевић Митровић који су ухапшени јуче у Бањалуци, спроведени су јутрос у Републичко јавно тужилаштво.

Против ових лица поднесен је извјештај о учињеним кривичним дјелима примање мита и трговина утицајем.
Пореска управа Републике Српске саопштила је јуче да подржава све активности полиције и тужилаштва које имају за циљ сузбијање корупције и криминала, те ће по добијању комплетних и званичних информација о хапшењу три инспектора бити одлучено и о покретању дисциплинског поступка против њих.

Из Пореске управе су поручили да активно сарађују са МУП-ом Републике Српске у вези са хапшењем три инспектора Подручног центра Бањалука.

– Активно сарађујемо са МУП-ом Српске, а по налогу Тужилаштва Српске, те достављамо потребне информације у вези рада поменута три службеника, за које се основано сумња да су извршили кривична дјела – наводи се у саопштењу.

©citajfilter.com 2019-2023 * Оснивач и издавач: Centar media d.o.o. * Главни и одговорни уредник: Мира Костовић * Контакт: citajfilter@gmail.com