Mon. Jul 15, 2024
ћирилица /латиница

Даруј плишану играчку у акцији “По један медо за свако чедо”

Извор: Срна

Црвени крст Републике Српске организоваће од 15. децембра до 7. јануара велику хуманитарну акцију с циљем прикупљања плишаних играчака и слаткиша.

Ова хуманитарна акција биће организована у Недјељи солидарности под мотом “Свуда и за све”.

Из Црвеног крста наводе да ће Недјељу солидарности обиљежити и велика новогодишња хуманитарна акција чији је циљ да укључи што више институција, организација, установа, локалних заједница, удружења, спортских колектива, културних и просвјетних установа и појединаца да покажу солидарност и помогну онима којима је потребна.

Од 15. децембра до 7. јануара биће реализована хуманитарна акција под називом “По један медо за свако чедо”, а све прикупљене плишане играчке и слаткиши биће подијељени организацијама Црвеног крста из градова и општина из којих су институције и појединци донирали ове артикле.

“Децембар и јануар су мјесеци даривања, среће, заједништва, солидарности и слоге, те смо одлучили да ова хуманитарна акција траје од почетка Недјеље солидарности до Божића, када ће плишане играчке бити уручене”, наводи се у саопштењу.

Црвени крст Републике Српске позива све запослене у јавном и приватном сектору, као и појединце, спортисте, спортске и културне раднике да се одазову акцији.

©citajfilter.com 2019-2023 * Оснивач и издавач: Centar media d.o.o. * Главни и одговорни уредник: Мира Костовић * Контакт: citajfilter@gmail.com