У суботу могућ снијег на планинама

pixabay.com

Извор: Срна

У Републици Српској за викенд ће бити хладније вријеме уз максималну температуру ваздуха до 14 степени Целзијусових, а на планинама је могућ снијег.

У суботу, 11. новембра, биће облачно и хладније вријеме уз кишу која ће се током ноћи и ујутру премјештати од запада ка истоку, подаци су Републичког хидрометеоролошког завода.

Усљед пада температуре на планинама у централним и источним предјелима киша ће накратко прећи у сусњежицу и снијег.

Током поподнева падавине ће престати и доћи ће до разведравања у већини предјела.

Минимална температура ваздуха од два на западу до осам на југу, у вишим предјелима минус два, а максимална температура од седам до 12, у вишим предјелима пет степени Целзијусових.

У недјељу, 12. новембра ујутру ће у већини предјела бити претежно ведро и хладно вријеме, уз мраз у вишим предјелима и само понегдје у нижим предјелима. У долинама ријека и по котлинама биће магле.

Током дана ће бити промјенљиво облачно вријеме уз сунчане интервале, а понегдје на југу могућа је пролазна киша.

Минимална температура ваздуха биће од нуле на западу до седам на југу, у вишим предјелима од минус три, а максимална температура осам степени на западу до 14 на југу, те у вишим предјелима пет степени Целзијусових.

©citajfilter.com 2019-2023 * Оснивач и издавач: Centar media d.o.o. * Главни и одговорни уредник: Мира Костовић * Контакт: citajfilter@gmail.com