Sat. Dec 2, 2023
ћирилица /latinica

U srijedu promocija knjige Tatjane Tanje Marin

Izvor: Filter

Promocija knjige Tatajne Tanje Marin „Tragom mojih misli“ održaće se u Kulturnom centru Istočno Novo Sarajevo, u srijedu, 22. novembra u 19.00 časova.

Knjiga „Tragom mojih misli“ prvenac je Tatjane Marin, a o knjizi će govoriti prof. Jadranka Regoje, prof. dr Vera Ćevriz Nišić i mr Danijela Mrda. Moderator je Vesna Stokanović.

Knjiga Tatjane Marin je knjiga meditativne proze. U lirski obojenim zapisima Tatjana promišlja o životu i svijetu, bilježeći misli, osjećanja i raspoloženja onako kako su se spontano javljali i nizali.
Mudre misli, prisjećanja i pouke, autorke koja posjeduje čvrst karakter spojen s principijelnošću, do srži iskrene i dobronamjerne, mnogima mogu pomoći osvijestiti ljubav prema najbližim, vlastito samopouzdanje i kreativnost kojom mogu mijenjati svijet. Toplina autorkinog izlaganja malo će koga ostaviti ravnodušnim, a pripovijedanje i jeste topla nit koja povezuje ljude.

Knjiga „Tragom mojih misli“  je iskreni iskaz jedne samosvjesne žene, spremne da izađe iz zone komfora i potpuno slobodna i svoja, razbije klišee i granice. Bilo da su definisane normom ili ličnim afilijacijama.

Tatjana Marin je rođena  u Sarajevu. Završila je gimnaziju opšteg smjera i 11. klasu Policijske akademije u Banjaluci.

Već 17 godina je zaposlena u Ministarstvu unutrašnjih poslova Republike Srpske.

©citajfilter.com 2019-2023 * Osnivač i izdavač: Centar media d.o.o. * Glavni i odgovorni urednik: Mira Kostović * Kontakt: citajfilter@gmail.com