У сриједу промоција књиге Татјане Тање Марин

Извор: Филтер

Промоција књиге Татајне Тање Марин „Трагом мојих мисли“ одржаће се у Културном центру Источно Ново Сарајево, у сриједу, 22. новембра у 19.00 часова.

Књига „Трагом мојих мисли“ првенац је Татјане Марин, а о књизи ће говорити проф. Јадранка Регоје, проф. др Вера Ћевриз Нишић и мр Данијела Мрда. Модератор је Весна Стокановић.

Књига Татјане Марин је књига медитативне прозе. У лирски обојеним записима Татјана промишља о животу и свијету, биљежећи мисли, осјећања и расположења онако како су се спонтано јављали и низали.
Мудре мисли, присјећања и поуке, ауторке која посједује чврст карактер спојен с принципијелношћу, до сржи искрене и добронамјерне, многима могу помоћи освијестити љубав према најближим, властито самопоуздање и креативност којом могу мијењати свијет. Топлина ауторкиног излагања мало ће кога оставити равнодушним, а приповиједање и јесте топла нит која повезује људе.

Књига „Трагом мојих мисли“  је искрени исказ једне самосвјесне жене, спремне да изађе из зоне комфора и потпуно слободна и своја, разбије клишее и границе. Било да су дефинисане нормом или личним афилијацијама.

Татјана Марин је рођена  у Сарајеву. Завршила је гимназију општег смјера и 11. класу Полицијске академије у Бањалуци.

Већ 17 година је запослена у Министарству унутрашњих послова Републике Српске.

©citajfilter.com 2019-2023 * Оснивач и издавач: Centar media d.o.o. * Главни и одговорни уредник: Мира Костовић * Контакт: citajfilter@gmail.com