Такмичари из Кик бокс савеза РС путују на Свјетско сениорско првенство у Португал

Извор: Филтер

Свјетско сениорско првенство у кик боксу одржава се од 17. до 26. новембра у Албуфеири (Португал), а учествоваће 77 држава са више од 1 400 такмичара. 
Кик бокс савез Републике Српске, у склопу репрезентације БиХ, представљаће четворо такмичара и то Јана Ђерић, Никола Дробњак, Јасмин Рамић и Цвијетин Вујановић. 
Сви такмичари наступаће у ринговним дисциплинама, Никола и Јасмин у дисциплини low kick, Јана у дисциплини К1, док ће Цвијетин наступити у full contact-u.

“Такмичари су имали заједничке припреме које су одржане у Улцињу и може се рећи да су у потпуности спремни за предстојећи шампионат. Очекује их нимало лак задатак да се домогну неке од медаља с обзиром на то да је ово сигурно најбројније сениорско Свјетско првенство. Међутим, уколико узмемо у обзир да наступају изузетно искусни такмичари, Јана као прошлогодишња јуниорска првакиња свијета, Никола као сениорски вицепрвак свијета, Јасмин као бронзани са прошлог Свјетског првенства, надамо се најбољем и овај пут”, саопштено је из Кик бокс савеза Републике Српске.

©citajfilter.com 2019-2023 * Оснивач и издавач: Centar media d.o.o. * Главни и одговорни уредник: Мира Костовић * Контакт: citajfilter@gmail.com