Thu. Dec 7, 2023
ћирилица /latinica

Sutra promocija projekta “Uređenje planinarskog doma Crvene stijene na Romaniji”

Izvor: Srna

Gradska razvojna agencija Istočno Sarajevo /RAIS/, u saradnji sa gradom Istočno Sarajevo, organizovaće sutra promociju zajedničkog projekta “Uređenje planinarskog doma Crvene stijene na Romaniji”.


Cilj projekta je uspostavljanje smještajno-ugostiteljske ponude nužne za održivi turistički razvoj područja Sarajevsko-romanijske regije, saopšteno je iz RAIS-a.

Uređen je prvi sprat površine 64 metra kvadratna sa hodnikom i četiri sobe, kao i potkrovlje površne 40 metara kvadratnih sa hodnikom i dvije sobe, a opremljeno je i šest soba sa 17 novih kreveta sa madracima.

U saopštenju se navodi da će s obzirom da je Mitrovdan krsna slava planinarskog društva “Glasinac” tim povodom u 16.00 časova biti služen čin rezanja slavskog kolača u Manastiru Svetog Georgija na Ravnoj Romaniji, a u 17.00 časova je promocija projekta kod planinarskog doma “Crvene stijene” na Romaniji.

Najavljeno je da će ovom događaju prisustvovati gradonačelnik Istočno Sarajevo Ljubiša Ćosić i direktor RAIS-a Mladenka Pandurević.

©citajfilter.com 2019-2023 * Osnivač i izdavač: Centar media d.o.o. * Glavni i odgovorni urednik: Mira Kostović * Kontakt: citajfilter@gmail.com