Сутра промоција пројекта “Уређење планинарског дома Црвене стијене на Романији”

Извор: Срна

Градска развојна агенција Источно Сарајево /РАИС/, у сарадњи са градом Источно Сарајево, организоваће сутра промоцију заједничког пројекта “Уређење планинарског дома Црвене стијене на Романији”.


Циљ пројекта је успостављање смјештајно-угоститељске понуде нужне за одрживи туристички развој подручја Сарајевско-романијске регије, саопштено је из РАИС-а.

Уређен је први спрат површине 64 метра квадратна са ходником и четири собе, као и поткровље површне 40 метара квадратних са ходником и двије собе, а опремљено је и шест соба са 17 нових кревета са мадрацима.

У саопштењу се наводи да ће с обзиром да је Митровдан крсна слава планинарског друштва “Гласинац” тим поводом у 16.00 часова бити служен чин резања славског колача у Манастиру Светог Георгија на Равној Романији, а у 17.00 часова је промоција пројекта код планинарског дома “Црвене стијене” на Романији.

Најављено је да ће овом догађају присуствовати градоначелник Источно Сарајево Љубиша Ћосић и директор РАИС-а Младенка Пандуревић.

©citajfilter.com 2019-2023 * Оснивач и издавач: Centar media d.o.o. * Главни и одговорни уредник: Мира Костовић * Контакт: citajfilter@gmail.com