Thu. Dec 7, 2023
ћирилица /latinica

Stanišić dodjeljuje 20 krava/junica – objavljen javni poziv za prijavu

Izvor: Filter

Objavljen je javni poziv za dodjelu krava/junica zainteresovanim stanovnicima Pala.

Prije nekoliko dana ovu donaciju najavio je narodni poslanik Aco Stanišić. On je tada istakao da je zadatak svih koji se bave javnim poslom, a posebno politikom, da “daju svoj maksimum kako bi svakodnevni život svojih sugrađana činili lakšim, boljim i, koliko god je to moguće, ljepšim.”

Kako je navedeno u javnom pozivu, biće dodijeljeno 20 krava/junica za 20 domaćinstava/fizičkih lica sa područja Pala.

Prijaviti se mogu osobe koje imaju prebivalište na području Pala, koje posjeduju ili zakupljuju minimalno 5 dunuma poljoprivrednog zemljišta. Takođe, potrebno je da posjeduju ili zakupljuju štalu za smještaj grla, te da već nemaju više od dvije krave/junice.

Među posebnim uslovima, koji će donijeti dodatne bodove, su broj članova domaćinstva, broj izdržavanih članova, visina primanja domaćinstva, te period trajanja nezaposlenosti podnosioca zahtjeva.

Poziv možete preuzeti u nastavku teksta. U okviru dokumenta nalazi se i prijavni obrazac, a rok za prijavu je 15. decembar.

©citajfilter.com 2019-2023 * Osnivač i izdavač: Centar media d.o.o. * Glavni i odgovorni urednik: Mira Kostović * Kontakt: citajfilter@gmail.com