Обавјештење о јавном увиду у Нацрт Регулационог плана „ГП ПУТ“

Фото: Општина Источна Илиџа

Извор: Филтер

Из надлежног одјељења Општине Источна Илиџа обавјештавају заинтересовану јавност о поновном јавном увиду у Нацрт Регулационог плана „ГП ПУТ“.

Нацрт Плана биће изложен у просторијама Општине Источна Илиџа и у просторијама планерске организације „Радис“ д.о.о. Источно Сарајево, сваким радним даном у периоду од 8.00 до 15.00 часова, у периоду од 22. до 30. новембра.

“За вријеме трајања јавног увида сви заинтересовани могу дати своје мишљење, примједбе, сугестије и приједлоге на Нацрт плана, уписом у књигу примједби или у форми дописа Одјељењу за просторно уређење и екологију и планеру „Радис“ д.о.о. Источно Сарајево”, наводи се у обавјештењу.

За детаљне информације можете се обратити Одјељењу за просторно уређење и екологију Општине Источна Илиџа, канцеларија бр. 9, ул. Војводе Радомира Путника бр. 2, на тел. 057/317-193 или на e-mail: urbanizam@istocnailidza.net.

©citajfilter.com 2019-2023 * Оснивач и издавач: Centar media d.o.o. * Главни и одговорни уредник: Мира Костовић * Контакт: citajfilter@gmail.com