Mon. Jul 22, 2024
ћирилица /latinica

Crveni krst uručio poklon pakete starijim licima u Palama i Istočnoj Ilidži

Izvor: Filter

Predstavnici Crvenog krsta Republike Srpske uručili su danas poklon pakete sredstava za ličnu higijenu Udruženju penzionera Pale i Domu za starija lica Istočna Ilidža povodom 1. oktobra- Međunarodnog dana starijih osoba.
Ove godine Međunarodni dan starijih osoba obilježava se pod motom “Otpornost starijih na svijet koji se mijenja”.

“Udruženju penzionera opštine Pale uručili smo 40 poklon-paketa sredstava za ličnu higijenu, a Domu za starija lica u Istočnoj Ilidži 143. Na ovaj način posvećujemo pažnju i najstarijim članovima našeg društva, a sve u skladu sa 1. oktobrom”, saopšteno je iz Crvenog krsta Republike Srpske.

U saopštenju navode da je ovo primjer humanog čina kroz koji Crveni krst Republike Srpske pomaže korisnicima u stanju potrebe ili onima koji od njih pomoć zatraže.

Predstavnici Udruženje penzionera Pale i Doma za starija lica Istočna Ilidža zahvalili su za pomoć istakavši da je to znak vrijedan pažnje i biće dragocjen za njihove korisnike.

Uručivanju poklon-paketa pomoći na Palama je prisustvovalo rukovodsto opštine Pale i sekretar opštinske organizacije paljanskog Crvenog krsta Jelena Petrović, a u Istočnoj Ilidži sekretar opštinske organizacije Crvenog krsta Istočna Ilidža Jelena Mršić i sekretar gradske organizacije Crvenog krsta Istočno Sarajevo Milan Simanić.

©citajfilter.com 2019-2023 * Osnivač i izdavač: Centar media d.o.o. * Glavni i odgovorni urednik: Mira Kostović * Kontakt: citajfilter@gmail.com