Црвени крст уручио поклон пакете старијим лицима у Палама и Источној Илиџи

Извор: Филтер

Представници Црвеног крста Републике Српске уручили су данас поклон пакете средстава за личну хигијену Удружењу пензионера Пале и Дому за старија лица Источна Илиџа поводом 1. октобра- Међународног дана старијих особа.
Ове године Међународни дан старијих особа обиљежава се под мотом “Отпорност старијих на свијет који се мијења”.

“Удружењу пензионера општине Пале уручили смо 40 поклон-пакета средстава за личну хигијену, а Дому за старија лица у Источној Илиџи 143. На овај начин посвећујемо пажњу и најстаријим члановима нашег друштва, а све у складу са 1. октобром”, саопштено је из Црвеног крста Републике Српске.

У саопштењу наводе да је ово примјер хуманог чина кроз који Црвени крст Републике Српске помаже корисницима у стању потребе или онима који од њих помоћ затраже.

Представници Удружење пензионера Пале и Дома за старија лица Источна Илиџа захвалили су за помоћ истакавши да је то знак вриједан пажње и биће драгоцјен за њихове кориснике.

Уручивању поклон-пакета помоћи на Палама је присуствовало руководсто општине Пале и секретар општинске организације паљанског Црвеног крста Јелена Петровић, а у Источној Илиџи секретар општинске организације Црвеног крста Источна Илиџа Јелена Мршић и секретар градске организације Црвеног крста Источно Сарајево Милан Симанић.

©citajfilter.com 2019-2023 * Оснивач и издавач: Centar media d.o.o. * Главни и одговорни уредник: Мира Костовић * Контакт: citajfilter@gmail.com