Mon. Jul 22, 2024
ћирилица /латиница

У Источној Илиџи пријављена туча, на Равној Романији изазивање опште опасности

Извор: Филтер

Полицијској станици Источна Илиџа у недјељу око 22.00 часа пријављено је да је дошло до физичког сукоба два лица у којем је једно лице задобило тешке тјелесне повреде.

“Полицијски службеници изашли су на лице мјеста и констатовали да је истог дана око 21.30 часова у улици Славка Леовца у Источној Илиџи након вербалне расправе лице Н.П. нанијело тјелесне повреде другом лицу”, саопштено је из Полицијске управе Источно Сарајево.

О свему је обавијештен тужилац Окружног јавног тужилаштва Источно Сарајево и у току је документовање кривичног дјела „Тешка тјелесна повреда“.

У саопштењу ПУ Источно Сарајево наводи се да је Полицијској станици Соколац јуче пријављено је да у мјесту Равна Романија, у близини викенд насеља, непознато лице пуца из ватреног оружја.
Полицијски службеници су на наведеном локалитету пронашли лице иницијала Е.Т. из Старог Града-Кантон Сарајево који је посједовао малокалибарску пушки „CZ 457 LUX“ из које је испалио три хица.
Оружје је привремнео одузето и у току је рад на документовању кривичног дјела „Изазивање опште опасности“.

У току протекла 24 часа на подручју Полицијске управе Источно Сарајево евидентиранa су четири кривична дјела, јавни ред и мир нарушен је једном, а догодиле су се двије саобраћајне незгоде.

©citajfilter.com 2019-2023 * Оснивач и издавач: Centar media d.o.o. * Главни и одговорни уредник: Мира Костовић * Контакт: citajfilter@gmail.com