Sun. Dec 10, 2023
ћирилица /латиница

Убијен инспектор у Бијељини, ухапшено више особа

Фото: РТРС

Извор: Глас Српске

Полицијски инспектор Ненад М. (38) убијен је ноћас у пуцњави у Бијељини, а ухапшено је више особа.

Како сазнаје АТВ ухапшене су четири особе због сумње да се могу довести у везу са овим злочином, док РТРС јавља да је слободе лишено пет људи.

-Полицијској станици Бијељина, 1. октобра у 23.57 часова пријављено је да је у да је у улици Меше Селимовића у Бијељини, пуцано из ватреног оружја на полицијског службеника Н.М. који је том приликом од задобијених повреда смртно страдао. Све мјере и радње у вези са овим кривичним дјелом предузимају се под надзором Окружног јавног тужилаштва у Бијељини, а у оквиру досадашње истраге више лица је приведено од стране полицијских службеника Полицијске управе Бијељина и Управе криминалистичке полиције – саопштила је полиција.

Додају да се све мјере и радње у вези са овим кривичним дјелом предузимају под надзором Окружног јавног тужилаштва у Бијељини, а у оквиру досадашње истраге више лица је приведено од стране полицијских службеника Полицијске управе Бијељина и Управе криминалистичке полиције

Убиство се догодило ноћас око поноћи испред ноћног клуба “Џил” у центру Бијељине. Према незваничним информацијама РТРС-а, рањен је радник обезбјеђења.

Убијени Ненад М. радио је као инспектор у Полицијској станици 2 у Бијељини.

АТВ незванично сазнаје да је Ненад М., на излазу из клуба, погођен са два хица из ватреног оружја.

На лицу мјеста се налази велики број полиције, која је након убиства блокирала шире подручје око мјеста злочина, те заустављала и контролисала сва возила и пролазнике.

У току је увиђај, којим руководи дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва у Бијељини. Тачне околности убиства се истражују.

©citajfilter.com 2019-2023 * Оснивач и издавач: Centar media d.o.o. * Главни и одговорни уредник: Мира Костовић * Контакт: citajfilter@gmail.com