Mon. Jul 15, 2024
ћирилица /латиница

Позив за додјелу попуста на ски карте на Јахорини

Извор: Филтер

Општина Источно Ново Сарајево расписује јавни позив за додјелу попуста на ски карте за зимску сезону 2023/2024 путем суфинансирања на Скијалишту “Јахорина”.

“Овим Јавним позивом ће се моћи остварити попуст за 100 персонализованих, десетодневних (десет у сезони) ски карата за зимску сезону 2023/24. Наведена ски карта за зимску сезону 2023/24  додијељена путем суфинансирања важећа је 10 дана у сезони и моћи ће се искористити током трајања цијеле сезоне”, наводи се у обавјештењу.

Путем Јавног позива, одабрани корисници ће добити попуст на десетодневну ски карту у вриједности од 30 % , док чланови породица ППБ и РВI од I-VI категорије и чланови породице умрлих РВИ могу да остваре попуст од 50 %.

Из Општине подсјећају да је пуни износ десетодневне карте 650 КМ, а на тај износ је могуће остварити наведени попуст, ако се на позив пријави минимално 100 особа.

Право на ски карту по овом позиву имају искључиво грађани који имају пријављено пребивалиште у Општини Источно Ново Сарајево. 

Позив се не односи на дјецу, с обзитом на то да је за дјецу основних и средњих школа са подручја Града Источно Сарајево организована наградна акција у организацији Олимпијског центра Јахорина.

Рок за подношење пријава је до 20. октобра.

Јавни позив за ски карте можете преузети ОВДЈЕ, а пријавни образац на сљедећем линку – ОБРАЗАЦ.

©citajfilter.com 2019-2023 * Оснивач и издавач: Centar media d.o.o. * Главни и одговорни уредник: Мира Костовић * Контакт: citajfilter@gmail.com