Мушкарац из Брчког и три помагача ухапшени због убиства инспектора у Бијељини

Фото: РТРС

Извор: РТРС

Лице чији су иницијали Н.К. из Брчког ухапшено је због сумње да је убило полицијског службеника у Бијељини, те још три лица осумњичена да су били његови помагачи, саопштено је из бијељинског Окружног јавног тужилаштва.

Убијен је 38-годишњи Ненад Марковић, инспектор у бијељинској Полицијској станици 2.

Према незваничним сазнањима, ухапшен је Никола Кокановић.

Из тужилаштва су навели да је испред угоститељског објекта Џил у Бијељини ноћас из ватреног оружја убијен полицијски службеник чији су иницијали Н.М.

– Због сумње да је починио кривично дјело тешко убиство лишен је слободе извршилац наведеног кривичног дјела чији су иницијали Н.К. из Брчког, као и три осумњичена лица Д.С, Б.С. и Д.Ш. због сумње да су предузимали радње као помагачи у извршењу кривичног дјела – наводе из Тужилаштва.

У саопштењу се додаје да се убиство догодило у 23.57 часова у Улици Меше Селимовића.

Полиција је извршила увиђај у присуству дежурног тужиоца Окружног јавног тужилаштва у Бијељини и предузимају се све потребне истражне мјере и радње.

Кострешевић: Биће разјашњено све у вези убиства у Бијељини 

Директор Полиције Републике Српске Синиша Кострешевић рекао је данас да ће до детаља бити разјашњено све у вези убиства полицијског инспектора у Бијељини.

– Апсолутно ниједна околност везана за догађај и ниједно лице умијешано на било који начин, неће бити изостављено и искључено одговорности. Предузимамо мјере и радње да све и један детаљ разјаснимо – рекао је Кострешевић у Бијељини.

Он је изразио саучешће породици полицијског инспектора Ненада Марковића.

©citajfilter.com 2019-2023 * Оснивач и издавач: Centar media d.o.o. * Главни и одговорни уредник: Мира Костовић * Контакт: citajfilter@gmail.com