Медицинска сестра Миланка Лубура испраћена у пензију

Извор: Филтер

У Болници “Србија” данас је испраћена у пензију медицинска сестра Миланка Лубура и то након 30 година рада у овој установи, на Одсјеку интензивне његе.

“Наша Миланка била је много посвећена свом послу, од првог до последњег дана радила је у интензивној њези и до јуче је радила у смјени. Захваљујем јој се на свом труду који је дала протеклих година за нашу болницу и желим јој пуно среће и да ужива у пензионерским данима”, поручила је Борјана Петровић главна сестра Болнице.

“Протеклих 30 година, цијели свој радни вијек, радила сам у интензивној њези. На овом Одсјеку увијек је било тешких и лијепих тренутака, а такав је и сам рад у болници”, рекла је Лубура.

“Сестра Миланка провела је свој радни вијек на једном од најтежих Одсјека у болници, на интензивној њези. Захваљујемо јој се на свим лијепим тренуцима наше сарадње, труду, раду, пожртвованости и доприносу нашем колективу. Желим јој да дуго ужива у заслуженој пензији”, поручио је Драган Шкрба, помоћник директора за немедицинске послове.

©citajfilter.com 2019-2023 * Оснивач и издавач: Centar media d.o.o. * Главни и одговорни уредник: Мира Костовић * Контакт: citajfilter@gmail.com