“И ти одлучујеш”- отворен нови позив за 2024. годину

Извор: Филтер

И ове године Општина Источно Ново Сарајево покренула је иницијативу под називом “И ти одлучујеш”, путем које желе омогућити грађанима да дају своје приједлоге и сугестије за радове у овој општини.

Грађани ће својим предлозима и сугестијама за планирање радова у овој општини учествовати у планирању расподјеле буџетских средстава за 2024. годину и реализацији пројеката који су неопходни за развој ове локалне заједнице.

“Расвјета, канализација, уређење и/или санација саобраћајница, озелењавање, изградња игралишта, паркова, постављање мобилијара или други конкретни инфраструктурни пројекти који могу допринијети квалитету живота у насељу у којем живите су добродошли и радо ћемо их чути”, поручили су из општине Источно Ново Сарајево.

Приједлоге доставити на Протокол општине или путем поште најкасније до 20. октобра 2023. године до 15.00 часова, са назнаком „Кабинет начелника – И ти одлучујеш!”

©citajfilter.com 2019-2023 * Оснивач и издавач: Centar media d.o.o. * Главни и одговорни уредник: Мира Костовић * Контакт: citajfilter@gmail.com