Доктори Алексић, Максић и Ковач у октобру у Болници “Србија”

Извор: Филтер

Из Болнице “Србија” подсјећају да се наставља сарадња ове установе са докторима Алексићем, Максићем и Ковачем, који ће у октобру обављати заказане операције.

“Болница сарађује са најпризнатијим и највећим стручњацима из области урологије, васкуларне хирургије и офталмологије, који континуирано обављају компликоване оперативне захвате. Њихов ангажман значи да наши пацијенти због компликованијих операција не морају одлазити и у друге установе”, саопштено је из Болнице “Србија”.

Доктор Предраг Алексић оперативне захвате у Болници “Србија” обављаће 20. и 21. октобра, др Миланко Максић 23. октобра, а др Бојан Kовач 21. октобра.

Сарадња са проф. др Предрагом Алексићем, специјалистом урологије, супспецијалистом онкологије остварена је ове године и већ је у Источном Сарајеву урађено више компликованих оперативних захвата из области урологије.

Из Болнице подсјећају да се заказивање операција врши након обављеног прегледа специјалиста урологије у Болници “Србија” др Славише Пејића и др Горана Тодоровића.

Др Миланко Максић у Болници “Србија” оперативне захвате из области васкуларне хирургије обавља већ пет година, а операције се заказују након прегледа васкуларног хирурга др Мира Стојановића.

Др Бојан Kовач, специјалиста офталмологије у Болници ординира већ пет година и обавља компликоване операције мрене, које се заказују након прегледа офталмолога.

©citajfilter.com 2019-2023 * Оснивач и издавач: Centar media d.o.o. * Главни и одговорни уредник: Мира Костовић * Контакт: citajfilter@gmail.com