Tue. Jul 16, 2024
ћирилица /латиница

Јуче у Источном Сарајеву пријављена два пожара

Извор: Филтер

У току протекла 24 часа на подручју Полицијске управе Источно Сарајево евидентиранa су два кривична дјела, јавни ред и мир нарушен је једном и није се догодила ниједна саобраћајна незода.

Полицијској станици Трново јуче је пријављено да у улици Николаја Велимировића горе два помоћна објекта-шупе, приватног власништва.

Ватрогасна јединица Трново је локализовала пожар, а полицијски службеници у присуству судског вјештака извршили су увиђај.

О свему је обавијештен тужилац Окружног јавног тужилаштва Источно Сарајево и у току је рад на расвјетљавању кривичног дјела „Паљевина“.

Истог дана, Полицијској станици Источно Ново Сарајево пријављено је да гори угоститељски објекат у улици Стефана Немање у Источном Новом Сарајеву.

Како се наводи у саопштењу, полицијски службеници изашли су на лице мјеста, а припадници Ватрогасне јединице Источно Сарајево локализовали су пожар.

Извршен је увиђај на лицу мјеста у присуству судског вјештака, а о свему је обавијештен тужилац Окружног јавног тужилаштва Источно Сарајево.

У току је рад на утврђивању чињеница и прикупљању доказа.

©citajfilter.com 2019-2023 * Оснивач и издавач: Centar media d.o.o. * Главни и одговорни уредник: Мира Костовић * Контакт: citajfilter@gmail.com