Sat. Jul 13, 2024
ћирилица /latinica

Fudbaleri Romanije upisali prvu pobjedu, od danas u funkciji i novi semafor

Izvor: Filter/V.Č.

U meču 5. kola Prve lige Republike Srpske fudbaleri Romanije rezultatom 3:0 pobijedili su ekipu Alfa Modriče. Nakon četiri poraza i jednog remija, ovo je prva pobjeda Romanije u debitantskoj sezoni u Prvoj ligi Republike Srpske.

Član uprave kluba Miloš Pelemiš izrazio je veliko zadovoljstvo današnjom igrom fudbalera Romanije.


“Vjerovao sam da će dobra i atraktivna igra biti nagrađena i povoljnim rezultatom. Nadam se da ćemo u narednom periodu kvalitetnom igrom ostvariti još dobrih rezultata i time ostvariti naše ambicije, a to je opstanak u društvu prvoligaša Republike Srpske”, rekao je Pelemiš.

Na današnjoj utakmici prvi put je upotrijebljen i savremeni semafor koji je nedavno i postavljen.

“Želim da se zahvalim rukovodstvu firme X express na ovoj neskromnoj donaciji koja nam mnogo znači. Mogu s ponosom reći da će nakon izgradnje modernog pomoćnog stadiona SRC “Vlajko Petrović”, uz sve tehničke i estetske rekonstrukcije koje smo uradili u prethodnom periodu, biti jedan od najljepših fudbalskih kompleksa u Prvoj ligi Republike Srpske. Ispred nas je duga sezona, ali ja sam siguran da ćemo ispuniti sve naše ambicije i nastaviti uzlaznom putanjom s ciljem stvaranja kvalitetnog fudbalskog kluba kakvog Pale i zaslužuju”, dodao je Pelemiš.

©citajfilter.com 2019-2023 * Osnivač i izdavač: Centar media d.o.o. * Glavni i odgovorni urednik: Mira Kostović * Kontakt: citajfilter@gmail.com