Thu. Sep 28, 2023
ћирилица /латиница

Фудбалери Романије уписали прву побједу, од данас у функцији и нови семафор

Извор: Филтер/В.Ч.

У мечу 5. кола Прве лиге Републике Српске фудбалери Романије резултатом 3:0 побиједили су екипу Алфа Модриче. Након четири пораза и једног ремија, ово је прва побједа Романије у дебитантској сезони у Првој лиги Републике Српске.

Члан управе клуба Милош Пелемиш изразио је велико задовољство данашњом игром фудбалера Романије.


“Вјеровао сам да ће добра и атрактивна игра бити награђена и повољним резултатом. Надам се да ћемо у наредном периоду квалитетном игром остварити још добрих резултата и тиме остварити наше амбиције, а то је опстанак у друштву прволигаша Републике Српске”, рекао је Пелемиш.

На данашњој утакмици први пут је употријебљен и савремени семафор који је недавно и постављен.

“Желим да се захвалим руководству фирме X еxпресс на овој нескромној донацији која нам много значи. Могу с поносом рећи да ће након изградње модерног помоћног стадиона СРЦ “Влајко Петровић”, уз све техничке и естетске реконструкције које смо урадили у претходном периоду, бити један од најљепших фудбалских комплекса у Првој лиги Републике Српске. Испред нас је дуга сезона, али ја сам сигуран да ћемо испунити све наше амбиције и наставити узлазном путањом с циљем стварања квалитетног фудбалског клуба каквог Пале и заслужују”, додао је Пелемиш.

©citajfilter.com 2019-2023 * Оснивач и издавач: Centar media d.o.o. * Главни и одговорни уредник: Мира Костовић * Контакт: citajfilter@gmail.com