Mon. Jul 15, 2024
ћирилица /латиница

У наредна три дана топлије, температура до 28 степени

Извор: Срна

У Републици Српској у наредна три дана очекује се топлије вријеме уз малу до умјерену облачност и максималну температуру ваздуха до 28 степени Целзијусових.

Сутра се очекује облачно и претежно суво вријеме уз честу појаву магле, а слаба киша могућа је само понегдје на истоку и сјеверозападу земље. Током дана биће топлије уз дјелимично разведравање и сунчане периоде, док ће на југу бити претежно сунчано.

Дуваће умјерен вјетар, на југу и јак, источних смјерова, подаци су Републичког хидрометеоролошког завода.

Минимална температура ваздуха биће од 11 до 17, у вишим предјелима од седам, а максимална температура ваздуха од 22 до 27, у вишим предјелима од 17 степени Целзијусових.

У сриједу и четвртак, 27. и 28. септембра, јутро ће бити хладније, а око ријека и по котлинама очекује се појава магле. Током дана биће још мало топлије и претежно сунчано уз малу до умјерену облачност.

Минимална температура ваздуха у сриједу биће од девет до 15, у вишим предјелима од шест, а максимална температура од 23 до 28, у вишим предјелима од 19 степени Целзијусових.

У четвртак ће минимална температура ваздуха бити од девет на сјеверозападу до 16 на југу, у вишим предјелима од пет, а максимална температура од 23 до 28, у вишим предјелима од 19 степени Целзијусових.

©citajfilter.com 2019-2023 * Оснивач и издавач: Centar media d.o.o. * Главни и одговорни уредник: Мира Костовић * Контакт: citajfilter@gmail.com