Пале: Кампања повећања безбједности дјеце у саобраћају

Извор: Срна

Општина Пале је с циљем повећања безбједности саобраћаја, очистила и уредила пролаз испод магистралног пута у близини Основне школе “Пале”, а у наредном периоду пролаз ће бити освијетљен и постављен видео-надзор, рекао је данас предсједник Скупштине ове општине Стефан Стајчић.


Стајчић је навео да ће општина у сарадњи са “Путевима Републике Српске” поставити дуплу заштитну ограду која ће одвајати магистрални пут од градског парка у близини школе и на тај начин ријешити проблем безбједности дјеце.

Општина Пале спровела је данас, у сарадњи са Полицијском управом Источно Сарајево и Полицијском станицом за безбједност саобраћаја Пале, промотивну кампању повећања безбједности дјеце у саобраћају.

Стајчић је рекао да је у оквиру кампање подијељен промотивни материјал и обављен разговор са ученицима првих разреда Основне школе “Пале”, а подијељен је и родитељима и возачима.

Он је истакао да су у промотивним материјалима назначене основне информације о безбједности саобраћаја како за дјецу, тако и за родитеље и возаче.

©citajfilter.com 2019-2023 * Оснивач и издавач: Centar media d.o.o. * Главни и одговорни уредник: Мира Костовић * Контакт: citajfilter@gmail.com