Tue. Jul 16, 2024
ћирилица /латиница

ОО ДЕМОС Соколац почео са уређењем Дома здравља “Др Љубомир Ћеранић”

Фото: ДЕМОС Соколац

Извор: Филтер

ОО ДЕМОС Соколац почео је са реализацијом пројекта уређења спољашњег простора око Дома здравља „Др Љубомир Ћеранић“, као и уређење изгледа зграде Хитне помоћи.


Радови су почели 8. септембра, а планирано је постављање ивичњака, стазе за кретање пјешака и да се асфалтира цјелокупан простор око зграде Дома здравља.

Фото: ДЕМОС Соколац

За викенд је планирано сређивање унутрашњег и спољашњег изгледа зграде Хитне помоћи, у чему ће заједно са радницима Дома здравља учествовати чланови и симпатизери ОО ДЕМОС Соколац.


“Стварне потребе наших суграђана нама су на првом мјесту и свакодневно улажемо максималне напоре да, у условима ограничених могућности и средстава, те потребе препознамо и испунимо. Руководство ОО ДЕМОС Соколац увијек ставља опште интересе нашег народа изнад личних интереса и из тих разлога иницирамо и финансирамо активности оријентисане ка општој добробити грађана”, рекли су из овог Општинског одбора.

Фото: ДЕМОС Соколац

Прилаз и простор око зграде Дома здравља асфалтиран је први пут прије више од 50 година, због чега из ОО ДЕМОС-а Соколац кажу да је приоритет овај пројекат.

Фото: ДЕМОС Соколац

Они истичу да је уређење стаза, ивичњака и простора око зграде Дома здравља посебно важно јер омогућава свим грађанима лакши и безбједнији приступ примарној здравственој заштити, а прије свега особама које имају потешкоће у кретању.

Након завршетка радова, доктори и медицинско особље Дома здравља “Др Љубомир Ћеранић” имаће боље услове за обављање свог посла, а суграђани боље услове за здравствене прегледе и лијечење.

Фото: ДЕМОС Соколац


“Упркос свим тешкоћама ОО ДЕМОС Соколац ће наставити са спровођењем социјално одговорне политике, улагањима у активности од круцијалног значаја, и пројекте који унапређују квалитет свих сегмената живота у Сокоцу”, поручили су из ОО ДЕМОС Соколац.

©citajfilter.com 2019-2023 * Оснивач и издавач: Centar media d.o.o. * Главни и одговорни уредник: Мира Костовић * Контакт: citajfilter@gmail.com