Mon. Jul 15, 2024
ћирилица /латиница

Донација Специјалној болници за психијатрију и Заводу за форензику на Сокоцу

Фото: Инфо центар Соколац

Извор: Инфо центар Соколац

Општинска организација Црвеног крста Соколац уручила је данас ЈЗУ Специјалној болници за психијатрију Соколац и ЈЗУ Заводу за форензичку психијатрију донацију у виду одјеће и хигијенских пакета за потребе пацијената ових установа.

Секретар соколачког Црвеног крста Драженко Вукојичић је истакао да се овај вид сарадње одвија са републичким Црвеном крстом, друштвом Црвеног крижа БиХ, као и градском организацијом те посебно истакао рад волонета наше општинске организације. Када је ријеч о сарадњи са болницама којима је помоћ уручена, он је истакао одличну сарадњу те захвалио директорима који подржавају и помажу њихове акције и рад.


Директори установа ЈЗУ Специјалне болници за психијатрију Соколац Драган Булајић као и директор ЈЗУ Завода за форензичку психијатрију Ђорђе Радић, захвалили су Црвеном крсту на донацији као и сарадњи која ће бити настављена и у наредном периоду.©citajfilter.com 2019-2023 * Оснивач и издавач: Centar media d.o.o. * Главни и одговорни уредник: Мира Костовић * Контакт: citajfilter@gmail.com