Mon. Jul 22, 2024
ћирилица /латиница

Четворо ухапшено наког употребе оружја у угоститељском објекту у Источном Сарајеву

Извор: Филтер

У току протекла 24 часа на подручју Полицијске управе Источно Сарајево евидентирано је једно кривично дјело, јавни ред и мир нарушен је три пута и догодиле су се двије саобраћајне незгоде. 

Полицијској станици Источно Ново Сарајево, 23. августа у 18.10 часова пријављено да је у угоститељском објекту на Тргу Републике Србије у Источном Новом Сарајеву дошло до употребе ватреног оружја (гасни пиштољ) и хладног оружја (нож) између четири лица.

Из полиције наводе иницијале ухапшених – Ђ.М. и Е.З. из Источног Сарајева и А.Г. и С.М. из Кантона Сарајево.

“Претресом лица пронађено је и одузето код С.М. гасни пиштољ са муницијом, код  А.Г нож, док је код Ђ.М. пронађен метални скалпел са сјечивом дужине 8 цм”, саопштено је из ПУ Источно Сарајево.

О свему је обавијештен тужилац Окружног јавног тужилаштва који је наложио све мјере и радње с циљем документовања прекршаја, те су ухапшенима уручени прекршајни налози у складу са Законом о јавном реду и миру Републике Српске.

©citajfilter.com 2019-2023 * Оснивач и издавач: Centar media d.o.o. * Главни и одговорни уредник: Мира Костовић * Контакт: citajfilter@gmail.com