Sun. Sep 24, 2023
ћирилица /латиница

У Озренској улици пронађени засади марихуане

Извор: Филтер

Полицијски службеници Полицијске управе Источно Сарајево, Одјељење за организовани криминалитет и дроге, поступајући по акцији „Плантажа 2023“  пронашли су два засада индијске конопље, у Озренској улици у Источном Новом Сарајеву.

Засади су пронађени у дворишту породичних кућа које користе лица Е.М. држављанин Републике Србије  и Р.В. из Источног Новог Сарајева. Из ПУ Источно Сарајево саопштено је да су они ухапшени.

Укупно је пронађено 20 стабљика индијске конопље различите висине.

У току је документовање предмета након чега ће против осумњичених тужилаштву бити достављен извјештај о почињеном кривичном дјелу неовлаштена производња и промет опојних дрога.

“Полицијски службеници Полицијске управе Источно Сарајево наставиће и у наредном периоду спроводити континуиране планске активности у циљу сузбијања и откривања свих облика противправих радњи које се односе на набављање, стављање у промет и конзумирање опојних дрога”, наводи се у саопштењу из ПУ Источно Сарајево.

©citajfilter.com 2019-2023 * Оснивач и издавач: Centar media d.o.o. * Главни и одговорни уредник: Мира Костовић * Контакт: citajfilter@gmail.com