Sat. Sep 30, 2023
ћирилица /латиница

Плесни студио “Фуего” осваја прва мјеста у свим категоријама

Извор: Филтер

Плесни студио “Фуего” са Пала, који постоји свега двије године, осваја прва мјеста у свим категоријама на различитим такмичењима.

Међу 60 чланова је млада Анђела Ждрале /14/ која у досадашњој каријери има двије титуле првака БиХ. Анђела је изјавила Срни да се плесом бави 10 година, да је учествовала на многобројним фестивалима и освајала многе награде.

Она је додала да јој је сан да постане тренер и да другима преноси љубав према плесу.

Свјетски првак у диско-денсу и предсједник Kлуба Милан Милинковић рекао је Срни да су у плесном студију “Фуего” заступљени хип-хоп, шоу-денс и модерни плесови, те да су чланови учествовали на многобројним такмичењима Србији, Аустрији и у БиХ, на којима су имали запажене резултате.

Он је најавио да ће Kлуб вршити упис нових чланова од септембра, а да се заинтересовани могу пријавити путем “Инстаграм” странице “Фуега”.

Милинковић је 10 година узастопно првак БиХ, побједник Свјетског купа и тренутно најбољи телевизијски кореограф на Балкану. Његов рад је одобрило пет националних телевизија.

Kореограф је највећег Дјечијег музичког фестивала “Ритам Европе”.

©citajfilter.com 2019-2023 * Оснивач и издавач: Centar media d.o.o. * Главни и одговорни уредник: Мира Костовић * Контакт: citajfilter@gmail.com