Mon. Jul 22, 2024
ћирилица /латиница

Одбојкашки клуб “Игман” побједник меморијалног турнира на Палама

Извор: Срна

Женски одбојкашки клуб “Игман” са Илиџе побједник је Меморијалног турнира у женској одбојци “Веселинка Слијепчевић Обрадовић” на Палама.

Наташа Павловић, чланица “Игмана”, изабрана је за најбољу играчицу турнира који је одигран у оквиру “Госпојинских свечаности”, манифестације посвећене слави и Дану општине Пале Велике Госпојине.

Технички организатор турнира био је Женски одбојкашки клуб “Јахорина” са Пала, а мечеви су играни у Спортско-пословном центру “Пеки”.

Веселинка Слијепчевић Обрадовић рођена је 20. марта 1990. године у Сарајеву, одрасла је и живјела на Палама, гдје је завршила основну и средњу школу.

Дуго година се бавила одбојком и била члан Женског одбојкашког клуба “Јахорина” са Пала. Изненада је преминула 2018. године.

Поводом Дана и крсне славе општине Велике Госпојине сутра ће у 9.00 часова бити служена литургија у Цркви Успења Пресвете Богородице, након чега ће услиједити литија и дефиле улицама Пала, као и полагање вијенаца на Централном спомен-обиљежју.

Ломљење славског колача је у 13.00 часова у свадбеном салону “Сара”.

Манифестација “Госпојинске свечаности” биће завршене у уторак, 29. августа, изложбом ликовних радова који су настали на Међунароној ликовној колонији “Арт симпозијум”.

©citajfilter.com 2019-2023 * Оснивач и издавач: Centar media d.o.o. * Главни и одговорни уредник: Мира Костовић * Контакт: citajfilter@gmail.com