Mon. Jul 15, 2024
ћирилица /латиница

На Палама украдени пакети цигара и пазар

Извор: Филтер

У току протекла 24 часа на подручју Полицијске управе Источно Сарајево евидентирано је пет кривичних дјела, јавни ред и мир нарушен је два пута а догодиле су се три саобраћајне незгоде.


Полицијској станици Пале, 29. августа око 04.40 часова пријављено је да су из трговинске радње у улици Српских ратника, отуђени пакети различитих врста цигарета и пазар у износу око 130 КМ.

Полицијски службеници извршили су увиђај на лицу мјеста и у току је рад на расвјетљавању и проналаску извршиоца кривичног дјела тешка крађа.

О свему је обавијештен тужилац Окружног јавног тужилаштва Источно Сарајево.

Полицијској станици Источна Илиџа, истог дана, око 10.00 часова пријављено је лице T.W. из Кине, које је изнајмило из рент-а-кар фирме, у улици Срђана Кнежевића, два путничка аутомобила „Пасат А8“ и „Сеат Леон“ те иста није вратио у договореном временском периоду.

О свему је обавијештен тужилац Окружног јавног тужилаштва Источно Сарајево и у току је рад на документовању кривичног дјела утаја.


Како се наводи у саопштењу, полицијски службеници Полицијске станице Соколац, лишили су слободе лице иницијала Х.С. из Сокоца, због основа сумње да је починио кривично дјело спречавање службеног лица у вршењу службене радње.

Лице се сумњичи да је 29. августа, око 11.50 часова онемогућило вршење службене радње Републичких шумарских инспектора.

Након документовања предмета, против Х.С. Окружном јавном тужилаштву Источно Сарајево биће достављен извјештај о почињеном кривичном дјелу.

©citajfilter.com 2019-2023 * Оснивач и издавач: Centar media d.o.o. * Главни и одговорни уредник: Мира Костовић * Контакт: citajfilter@gmail.com