Sat. Sep 30, 2023
ћирилица /латиница

Извјештај због крађе струје и спречавања инспектора да изврши контрола

Извор: Срна

Против лица чији су иницијали Г.С. биће достављен извјештај о почињеном кривичном дјелу крађа након што је радник “Електродистрибуције” Пале Полицијској станици Рогатица пријавио крађу електричне енергије.

Радник А.Д. крађу је пријавио јуче приликом контроле мјерних мјеста у мјесту Месићи у општини Рогатица. Утврђено је да је лице Г.С. извршило крађу електричне енергије, саопштено је из Полицијске управе Источно Сарајево.

“О свему је обавијештен тужилац Окружног јавног тужилаштва Источно Сарајево и извршен је увиђај”, наводи се у саопштењу и додаје да је у току документовање предмета.

Полицијској станици Рогатица јуче је пријављено и да је у мјесту Пјешевица у општини Рогатица инспектор рада Републичке управе за инспекцијске послове спријечена у вршењу контроле предузећа за прераду дрвета од власника чији су иницијали Љ.Р.

У току је документовање предмета, након чега ће Окружном јавном тужилаштву Источно Сарајево против Љ.Р. бити достављен извјештај о почињеном кривичном дјелу спречавање службеног лица у вршењу службене радње.

У току протекла 24 часа на подручју у надлежности Полицијске управе Источно Сарајево евидентирано је пет кривичних дјела, јавни ред и мир нарушен је једном и догодила се једна саобраћајна незгода.

©citajfilter.com 2019-2023 * Оснивач и издавач: Centar media d.o.o. * Главни и одговорни уредник: Мира Костовић * Контакт: citajfilter@gmail.com