Fri. Sep 29, 2023
ћирилица /латиница

Договорена реконструкција пута на Тврдимићима

Извор: Филтер

Министар саобраћаја и веза Републике Српске Недељко Чубриловић и в.д. директора ЈП „Путеви Републике Српске“ Милан Дакић, састали су се данас са начеликом општине Источно Ново Сарајево Јованом Катићем и замјеником начелника Александром Костовићем. Разговарано је о реализацији инфраструктурних пројеката у овој општини.

“Договорена је реализација неколико инфраструктурних пројеката који се односе на развој општине Источно Ново Сарајево, а један од њих је и реконструкција путне дионице у насељу Тврдимићи, у сарадњи са ЈП ‘Путеви Републике Српске'”, саопштено је из Министарства.

У саопштењу се додаје да је Чубриловић рекао да ће Министарство саобраћаја и веза Републике Српске подржати све пројекте од значаја за грађане Источног Новог Сарајева и града Источно Сарајево,  наводећи да је Источно Ново Сарајево локална заједница која има перспективу развоја, те да ће и у наредном периоду бити настављено инфраструктурно улагање на територији ове општине и реконструкција путних праваца. 

Катић је упознао министра Чубриловића са реализованим пројектима у области путне инфраструктуре на подручју ове локалне заједнице, истичући да општина Источно Ново Сарајево у континуитету има значајну подршку министра саобраћаја и веза Недељка Чубриловића и Владе Републике Српске. 

Начелник општине Источно Ново Сарајево Јован Катић и замјеник начелника Александар Костовић захвалили су министру Чубриловићу на исказаној подршци овој општини, оцијенивши да ће реализација пројеката из области путне инфраструктуре допринијети додатном развоју ове локалне заједнице.

©citajfilter.com 2019-2023 * Оснивач и издавач: Centar media d.o.o. * Главни и одговорни уредник: Мира Костовић * Контакт: citajfilter@gmail.com