Fri. Sep 29, 2023
ћирилица /латиница

Градску кућу на Палама градиће општина и град

Фото: Општина Пале

Извор: Филтер

На Палама је одржан састанак општинског и руководства Града Источно Сарајево, са кога је поручено да ће општина и град заједнички градити Градску кућу на Палама. Планирано је да у Градској кући на Палама буде смјештена Туристичка организација Града Источно Сарајево, Градска радио-телевизија, као и одређене службе Градске управе.

Фото: Општина Пале

Градоначелник Источног Сарајева Љубиша Ћосић је навео да ће се споразум о заједничком учешћу у финансирању узградње наћи на дневном реду Скупштине града Источно Сарајево и Скупштине општине Пале у септембру.

„Након потребних процедура, почеће реализација овог пројекта, а очекујемо да ће на прољеће сљедеће године бити изабран извођач радова на изградњи овог објекта“, поручио је Ћосић.

Фото: Општина Пале

Он је додао да реализацијом овог пројекта, градско руководство показује да се специфичност Источног Сарајева у смислу непотпуне урбане повезаности, може надокнадити тиме што ће се обезбиједити институционална присутност у градским општинама.

©citajfilter.com 2019-2023 * Оснивач и издавач: Centar media d.o.o. * Главни и одговорни уредник: Мира Костовић * Контакт: citajfilter@gmail.com