Sun. May 19, 2024
ћирилица /латиница

Јавни позив за пријаве на Сајам здраве хране

Извор: Срна

Општина Источно Ново Сарајево, у сарадњи са Пољопривредним кластером Сарајево-Романија-Подриње /СРП/, организује, у оквиру манифестације “Љето у Источном Новом Сарајеву 2023”, други Сајам здраве хране, домаћих и уникатних производа и рукотворина, који ће бити одржан 18. и 19. августа на Тргу Републике Србије.

У саопштењу општине Источно Ново Сарајево истакнуто је да је на Сајму планирано представљање удружења, те предузетника из цијеле Републике Српске који у понуди имају домаће производе, уникатне радове и рукотворине и желе да их представе грађанима Источног Сарајева и околине.

Свим излагачима биће обезбијеђени столови у штандовима намијењеним за сајамско излагање и учешће је бесплатно, а за све излагаче удаљене више од 150 километара од Источног Новог Сарајева биће обезбијеђен смјештај за 18. август.

Општина Источно Ново Сарајево позвала је све заинтересоване да се пријаве путем електронске поште, а детаљи у вези са пријавама објављени су на интернет страници ове локалне заједнице.

Пријаве је могуће слати до 1. августа до 15.00 часова, а сви пријављени излагачи ће до 10. августа добити тачне инструкције о постављању производа, као и остале значајне детаље.

©citajfilter.com 2019-2023 * Оснивач и издавач: Centar media d.o.o. * Главни и одговорни уредник: Мира Костовић * Контакт: citajfilter@gmail.com