Fri. Sep 29, 2023
ћирилица /латиница

ШС “Први спортски кораци” из Пала од понедељка организује школу пливања за малишане

Извор: Срна

Школа спорта “Први спортски кораци” из Пала организује петодневну школу пливања намијењену дјеци узраста од шест до 15 година са подручја града Источно Сарајева, која ће бити одржана на олимпијском базену “Отока” у Сарајеву.

Организатор и инструктор пливања Владан Короман рекао је да ће прва група кренути у понедјељак, 17. јула, и позвао малишане да се прикључе школи пливања.

“Важно је смањити број непливача код млађе популације. Циљ је да се уз правилан рад и педагошки приступ, савладају основни елементи у води као што су дисање, плутање, рад рукама, ногама и основне пливачке технике”, истакао је Короман.

Жеља им је, каже, да дјеца послије обуке буду самостална у води, а трајање обуке и интензитет рада прилагођен је узрасту и могућностима дјеце.

Короман је навео да цијена за пет дана износи 120 КМ у коју је укључен превоз, улаз на базен и обезбијеђени учитељи пливања, а у плану је да школа пливања траје мјесец дана.

За више информација заинтересовани се могу обратити на број телефона 066/308-365.

©citajfilter.com 2019-2023 * Оснивач и издавач: Centar media d.o.o. * Главни и одговорни уредник: Мира Костовић * Контакт: citajfilter@gmail.com